FireEye neemt Cloudvisory over

24-01-2020 | door: Witold Kepinski

FireEye neemt Cloudvisory over

FireEye koopt voor een onbekend bedrag Cloudvisory. De overname, die werd afgesloten op 17 januari 2020, voegt cloud workload- beveiligingsmogelijkheden toe aan de FireEye Helix toepassing en biedt klanten één geïntegreerd beveiligingsplatform voor cloud- en containerbeveiliging.

Opgericht in 2013, biedt Cloudvisory oplossingen voor continu zichtbaarheid, compliance en beveiligingsbeleid voor multi-cloud- en datacenter activa. Cloudvisory biedt een complete gecentraliseerde oplossing voor beveiligingsbeheer voor audit, compliance, microsegmentatie en handhaving via native cloudcontroles van de verschillende cloudplatforms. De Cloudvisory-oplossing werkt in AWS, Azure, Google Cloud, Kubernetes, OpenStack en VMware, evenals traditionele gevirtualiseerde en bare metal-omgevingen.

Door het FireEye Helix-beveiligingsplatform met Cloudvisory uit te breiden, kunnen klanten eenvoudig beveiligings- en governancebeleid voor hun cloud- en containerplatformen implementeren op basis van FireEye-frontline-kennis van de tools en technieken van aanvallers. Cloudvisory biedt kritieke zichtbaarheid en stelt beveiligingsbeheerders in staat om controles toe te passen met behulp van een intuïtieve aanwijs- en klikinterface.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Cloud
Security