HP kondigt nieuwe Chromebooks en Probooks aan

HP ProBook x360 435

HP kondigt nieuwe Chromebooks en Probooks aan

HP ProBook x360 11 Education Edition

24-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

HP kondigt nieuwe Chromebooks en Probooks aan

HP kondigt een serie nieuwe apparaten voor het onderwijs aan. Voor scholen introduceert HP de HP ProBook x360 11 G5, voor het MKB en onderwijsinstellingen de HP ProBook x360 435 G7. Daarnaast breidt HP ook haar Chromebook-portfolio uit voor zakelijke gebruikers.

De ProBook x360 435 is leverbaar met optionele nieuwste AMD Ryzen-processoren en HP Fast Charge. Ook is de laptop voorzien van multi-layered beveiliging onder, in en boven het OS. De ingebouwde beveiligings- en privacy-functies vanaf het BIOS zijn verbeterd en het apparaat is voorzien van een HP Sure Sense Gen ingebouwde HP Privacy Camera. HP Extended Range Wireless LAN zorgt voor een snelle draadloze verbinding. Optioneel is ondersteuning voor Wi-Fi 6 beschikbaar.

HP ProBook x360 11 Education Edition

De nieuwe HP ProBook x360 11 Education Edition PC-ontwerp is gericht op het onderwijs. De HP ProBook x360 11 G5 EE is dun en lichtgewicht, zodat apparaat eenvoudig meegenomen kan worden in bijvoorbeeld een rugzak. Het apparaat is voorzien van de nieuwste Intel processors en is optioneel leverbaar met Wi-Fi 6 (802.11 AX) voor gigabit snelheden.

Geïntegreerde softwaretools zoals de HP Manageability Integration Kit en HP BIOSphere Gen5 helpen de apparaten efficiënt te beheren en beveiligen.

Nieuwe Chromebooks

HP vernieuwt ook zijn reeks Chromebooks. De HP Chromebook 11 G8 EE & HP Chromebook 11A G8 EE zijn volgens HP de dunste 11" robuuste Chromebooks voor het onderwijs ter wereld. De apparaten zijn leverbaar van Intel- of AMD-processors.

Ook nieuw is de HP Chromebook x360 11 G3 EE. Deze Chromebook is aangedreven door Intel processoren en voorzien van een 360° scharnier, optionele actieve HP Wacom EMR pen en dubbele camera's. De HP Chromebook 14 G6 met Chrome OS draait op Intel processoren en biedt een lange batterijduur.

Terug naar nieuws overzicht