Dutch IT Cloud Event inschrijving is geopend

22-01-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT Cloud Event inschrijving is geopend

Cloud Survey Trends Onderzoek onder IT-beslissers gestart door Smart Profile

Op donderdag 9 april vindt in Fort Voordorp het Dutch IT Cloud Event plaats waarvan de voorinschrijving nu is geopend. Bij dit event, georganiseerd door Dutch IT Channel, komt de IT-industrie samen. Leveranciers, distributeurs, IT-dienstverleners, maar ook IT-beslissers krijgen inzicht in de voordelen van Cloud als business technologie. U kunt zich nu gratis inschrijven. Tevens kunnen IT-beslissers meedoen aan het lopend Cloud Survey trends onderzoek van Smart Profile waarvan de uitkomsten op het Dutch IT Cloud event worden gepresenteerd.

Steeds meer organisaties, zowel bedrijven, overheden als non-profit organisaties, verplaatsen hun IT-activiteiten naar de Cloud. De IT-infrastructuur en beheeractiviteiten veranderen door de acceptatie van innovatieve technologieën zoals Cloud, Edge Computing, IoT, Containers, DevOps en AI. Dat vraagt ook om een nieuw manier van managen en werken.

Het Dutch IT Cloud Event geeft de bezoekers alle relevante informatie over cloud business technologie. Tijdens keynotes en parallelsessies wordt ingegaan op actuele ontwikkelingen en kansen met betrekking tot cloud-services, multi-cloud, data management, software defined networking, IaaS en SaaS. Verder is er een interessante informatiemarkt

Onderzoek

Smart Profile presenteert die dag de Dutch IT Cloud Survey. Dit onderzoek, waaraan IT-beslissers nu online kunnen deelnemen, presenteert de stand van zaken rond het gebruik van verschillende cloud business toepassingen door IT-beslissers. De survey biedt een uitgebreide marktanalyse en een eindgebruikersanalyse, uitgevoerd op basis van een onderzoek in combinatie met de markt intelligentie die Smart Profile continu in kaart brengt en actualiseert.

CloudLunch

Tijdens de uitgebreide CloudLunch hebben bezoekers ruim de tijd om te netwerken en de informatiemarkt te bezoeken.

Word nu partner

Participatie aan dit evenement is interessant voor leveranciers en distributeurs die graag hun Cloud aanbod willen tonen en verkopen via channel partners, zoals resellers, MSP’s en system integratoren. In de aanloop van het congres vinden tijdens het 'Dutch IT Cloud Project' interviews plaats die online gepubliceerd en gebundeld worden in de april 2020 editie van het Dutch IT-channel magazine.

Voorinschrijving voor Digital Cloud Event 9 april 2020klik HIER

Bent u IT-beslisser? Neem dan deel aan het Smart Profile Cloud Survey onderzoek.

Contact:

Voor alle informatie over en sponsormogelijkheden van het Dutch IT Cloud Event neem contact op met:

Yvonne Bansagi: 06- 23530399, of e-mail:  [email protected]

Terug naar nieuws overzicht
Cloud