Liquidware en T4Change gaan samenwerken aan werkplek van de toekomst

22-01-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Liquidware en T4Change gaan samenwerken aan werkplek van de toekomst

Softwareleverancier Liquidware heeft T4Change benoemd als implementatiepartner voor haar Adaptive Workspace Management-oplossingen. In het kader van de samenwerking heeft het team van T4Change een uitgebreide training genoten en zullen beide partijen elkaar versterken in de groei.

Liquidware is bezig met een selectieve uitbreiding van haar indirecte verkoopkanaal en zoekt daarbij partijen die zich specialiseren het optimaliseren van werkplekken, al dan niet gerelateerd aan Microsoft-omgevingen. Met de lancering van Windows Virtual Desktop is er een nieuwe fase ontstaan op het gebied van digitale werkplekken. Anticiperend hierop zoekt Liquidware actief naar bedrijven die een track record hebben op dit vlak en bereid zijn te investeren in de samenwerking.

T4Change is zo’n bedrijf. De IT-dienstverlener werd in 2016 opgericht door een aantal specialisten en heeft zich sinds die tijd verder verdiept in ‘de ideale digitale werkplek’. T4Change helpt haar klanten om het maximale uit hun workspace te halen. De experts ondersteunen organisaties bij een diversiteit aan vraagstukken, projecten, migraties, operationele ondersteuning, performance management, interim management en onderhoud. Op het gebied van technologie hanteert T4Change een ‘best-of-breed’ beleid en daar past Liquidware prima tussen.

Met name voor FlexApp en Stratusphere ziet de IT-dienstverlener een groot potentieel. FlexApp is een geavanceerde applicatie layering-oplossing, die de IT-afdeling in staat stelt om op afstand specifieke applicaties te leveren aan gebruikers en werkplekken. FlexApp levert met applicaties, die draaien alsof ze native binnen Windows-besturingssystemen werken, de hoogste succesratio op platformonafhankelijke applicatie delivery in de markt.

FlexApp is ontworpen om flexibiliteit toe te voegen aan het applicatie-landschap, zowel on-premises als in de Cloud.

T4Change ziet uitgebreide mogelijkheden voor FlexApp vanwege het veelvoud aan huidige en toekomstige besturingssystemen dat het product ondersteunt, in combinatie met de gebruikseenvoud. T4Change ziet daarnaast veel waarde in de inzichten die Stratusphere biedt met betrekking tot de gebruikerservaring, waardoor problemen met digitale werkplekken veel sneller opgelost kunnen worden.

Mike Cobussen, mede-oprichter van T4Change, vertelt: “Liquidware biedt met Essentials een suite die onze klanten kan helpen met hun vraagstukken op het gebied van digitale werkplekken en hun cloudstrategie. Hun producten passen perfect in onze vendor-benadering, bovendien zijn ze zeer eenvoudig in gebruik. De samenwerking is erop gericht dat we elkaar gaan helpen te groeien.”

“T4Change is een gepassioneerde IT-dienstverlener die kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft,” aldus Morteza Esteki, VP EMEA bij Liquidware. “Ze hebben zich in korte tijd bewezen als expert op het gebied van workspaces en met diverse klanten een indrukwekkende track record opgebouwd. We zijn ervan overtuigd dat we samen mooie dingen kunnen realiseren.”

Terug naar nieuws overzicht