Wouter Hoeffnagel - 21 januari 2020

Remco van der Lans en Marcel van Leent versterken management Nixu

Remco van der Lans en Marcel van Leent versterken management Nixu image

Nixu is 2020 gestart met een verdere uitbreiding van het team in de Benelux. Remco van der Lans (links op de foto) en Marcel van Leent (rechts op de foto) brengen meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in Sales en Security met zich mee naar het bedrijf. Zij maken deel uit van het managementteam onder leiding van Matthijs van der Wel, dat nu zeven leden telt.

Remco van der Lans is benoemd tot BU Lead Engineering, Benelux. Hij is Technisch Sales professional met meer dan 26 jaar ervaring in de distributie van complexe securitysystemen in de Nederlandse markt. Van der Lans was voorheen werkzaam bij KPN, Symantec en AT&T. "Bijzonder verheugd deel uit te maken van de verdere ontwikkeling van de business in de Benelux. Ik zie ernaar uit bij te dragen aan het creëren van meer awareness over Nixu als go-to cybersecuritypartner", aldus Remco.

Marcel van Leent

Marcel van Leent is de nieuwe BU Lead Digital Identity, Benelux. De afgelopen tien jaar was hij werkzaam in de risk & compliance organisatie van KPN, in security practice en in management rollen. Voor KPN was hij werkzaam als adviseur bij KPMG en als consultant bij Redwood Software & Services. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in cybersecurity. Van Leent is verheugd over de samenwerking met Nixu klanten en partners: “Nixu is een mooie werkgever met zeer interessante partnerships en een mooie klantenportefeuille. Ik zie uit naar een nauwe samenwerking met beide groepen – omdat we er op die manier gezamenlijk in zullen slagen steeds beter te worden in wat we doen”.

Matthijs van der Wel, Market Area Lead Benelux is blij met de verdere versterking van het managementteam. “Door steeds verdergaande digitalisering en cyberdreiging is cybersecurity belangrijker dan ooit. Het is een privilege deel te kunnen uitmaken van de groeiende Nixu familie en ik ben er trots op om met dit team te kunnen samenwerken. Met Marcel en Remco zijn we verder verzekerd van hoge kwaliteit en holistische cybersecuritydienstverlening aan onze klanten, wat bijdraagt aan de verdere groei van het bedrijf.”