SEIN vernieuwt ICT-omgeving met RAM Infotechnology
20-01-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SEIN vernieuwt ICT-omgeving met RAM Infotechnology

SEIN, expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde, was op zoek naar een ICT-partner die de volledige ICT-dienstverlening voor zijn rekening kan nemen. Hierbij is RAM-IT als voorkeursleverancier uit de bus gekomen.

SEIN wil de huidige ICT-dienstverlening verbeteren. Ook de krapte op de arbeidsmarkt voor gekwalificeerd ICT personeel speelt mee. SEIN wil een toekomstbestendige ICT-omgeving. Hiervoor waren ze op zoek naar een ICT-partner die de volledige ICT-dienstverlening voor zijn rekening kan nemen.

RAM-IT voldeed met haar aanbieding aan de gestelde eisen, de gewenste flexibiliteit, het gewenste partnership, referenties en uiteraard de financiële kaders. Ook door de kennis van de zorgmarkt en de klik tussen beide organisaties, maakte de keus voor RAM-IT compleet.

Voor ongeveer 1400 medewerkers van SEIN, verspreid over drie locaties en dertien poliklinieken, biedt RAM-IT een efficiënt, effectief en flexibel systeem voor het ICT-beheer. Dit betekent voor de medewerkers van SEIN dat zij altijd (24x7) en overal veilig kunnen werken op elk gewenst device.

Bij SEIN werken ongeveer 1400 medewerkers (ongeveer 1000 Fte’s).

Terug naar nieuws overzicht