McAfee benoemt Peter Leav als CEO

20-01-2020 | door: Witold Kepinski

McAfee benoemt Peter Leav als CEO

Security leverancier McAfee heeft Peter Leav (foto) benoemd tot Chief Executive Officer (CEO). Met ingang van 3 februari 2020 zal Leav voorganger Chris Young opvolgen die besloten heeft om af te treden als Chief Executive Officer van McAfee.

Young blijft bij McAfee in een adviserende rol om te helpen bij de overgang en wordt Senior Advisor bij TPG Capital. Leav is ook benoemd in de raad van bestuur van McAfee.

Leav biedt McAfee meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van uitvoerend leiderschap en heeft een track record bij technologiebedrijven. Leav was recentelijk President, CEO en bestuurslid van BMC Software, Inc.

Voordat hij bij BMC Software kwam was Leav President, Chief Executive Officer en Director van Polycom; Executive Vice President en President, Industry and Field Operations, van NCR Corporation; en Corporate Vice President en General Manager van Motorola.

Eerder in zijn carrière bekleedde Leav leidinggevende verkoopposities bij Symbol Technologies en Cisco Systems. Momenteel is hij lid van de raden van bestuur van Box en Proofpoint.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht
Security