LoginVSI en Ymor bundelen krachten in strategisch partnership

17-01-2020 | door: Witold Kepinski

LoginVSI en Ymor bundelen krachten in strategisch partnership

Virtual Desktop Infrastructure (VDI) specialist LoginVSI en performance specialist Ymor gaan een strategisch partnership aan. De complementaire expertises op het gebied van performance monitoring en testen, bieden een totaaloplossing voor enterprise organisaties om bedrijfskritische applicatieketens via VDI of in de Cloud end-to-end te monitoren en testen.

Ymor biedt vanuit haar portfolio diverse monitoringoplossingen. Deze oplossingen worden ingezet om de performance van kritische bedrijfsketens end-to-end te testen en monitoren. Wanneer er sprake is van een VDI kan Ymor nu ook de monitoringoplossingen van LoginVSI aanbieden. Deze oplossingen zijn specifiek gericht op het bouwen, testen en bewaken van de beschikbaarheid en performance van virtuele desktopomgevingen. Hiermee vormen ze een aanvulling op de overige performanceoplossingen van Ymor.

Beide bedrijven zijn werkzaam bij Europese top-500 organisaties waar zij de afgelopen jaren reeds hun waarde hebben bewezen. Met de samenwerking bieden de partijen een oplossing voor de groeiende vraag binnen enterprise organisaties naar beschikbare, voorspelbare en optimaal werkende (virtuele) omgevingen.

Iman Alipour, Managing Director bij Ymor: “Door LoginVSI toe te voegen aan ons portfolio kan meer waarde worden gehaald uit de VDI monitoringoplossingen die Ymor reeds levert. Andersom ervaart LoginVSI bij haar eindklanten dat de vraag naar additionele adviezen en dienstverlening rondom IT performance toeneemt. De samenwerking met Ymor geeft antwoord op deze vraag, en biedt voor ons nieuwe commerciële kansen.”

Eric-Jan van Leeuwen, CEO van LoginVSI: “De aankondiging van dit strategisch partnership is het logische gevolg van de succesvolle samenwerking bij gezamenlijke klanten. Met deze oplossing kunnen we de vraag van klanten naar end-to-end testen en monitoren van applicaties en virtuele desktops beantwoorden.”

Op 30 januari aanstaande is Ymor aanwezig op het door LoginVSI georganiseerde ‘VDI Performance Summit’ om zichzelf te presenteren aan bestaande relaties.

Terug naar nieuws overzicht