Witold Kepinski - 16 januari 2020

CIO Sligro Food Group kiest Osudio als strategische e-business partner

Sligro Food Group, met foodservicebedrijven in Nederland en België, kiest digitaal bureau Osudio als strategische e-businesspartner voor de komende vijf jaar.

“De afgelopen jaren lanceerden we verschillende online initiatieven, om te leren en te verkennen”, legt Maurice van Veghel (foto), CIO van Sligro Food Group uit. “Deze initiatieven willen we verder verbeteren en nieuwe initiatieven in hoog tempo uitbreiden. Wij vonden in Osudio een vertrouwde en ervaren partner. Zij zijn de digital drivers die ons helpen om die onafhankelijke positie op de Europese foodservicemarkt op de lange termijn te bereiken waarnaar we streven.”

“We zijn erg trots om samen met Sligro Food Group te werken aan de ontwikkeling van hun digitale succes”, zegt Victor Terpstra, CCO bij Osudio. “Onze bedrijven hebben beide hun wortels in Nederland en beschikken over een ondernemersgeest die groei en innovatie stimuleert. Als toegewijde partner voor de komende vijf jaar bepalen en vervullen we hun digitale strategie en ambities. Osudio zal als hoofdaannemer fungeren en waar nodig samenwerken met andere partners. Zo zorgen we voor een geïntegreerde strategische aanpak, die de beste klantervaring biedt en de activiteiten van Sligro laat groeien.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024