Stephan Derksen nieuwe CEO van Unified

16-01-2020 | door: Witold Kepinski

Stephan Derksen nieuwe CEO van Unified

Stephan Derksen (foto links) volgt Bart van Mierlo (foto rechts) op als CEO van Unified, meldt de IT-dienstverlener. Derksen is per januari van start gegaan en richt zich op ambitieuze groei van de organisatie. Van Mierlo zal zich na de overdracht voornamelijk richten op de technologische ontwikkeling en business development activiteiten van de organisatie.

Derksen treedt aan op een belangrijk moment voor Unified. De IT-speler uit Utrecht is na de komst van investeerder H2 Equity Partners begin 2018 en een periode van voorbereiding klaar voor de volgende fase.

“De rol van Unified als aanbieder van managed IT-services met eigen Tier 3 datacenters en de groeiambitie van de organisatie spreken mij enorm aan”, zegt Derksen. “Dat samen met mijn eigen wens om als ondernemer actief te zijn en de sterke marktontwikkelingen rondom digitale transformatie maakt dat ik vol overtuiging heb gekozen voor deze stap.”

De nieuwe topman neemt ruime ervaring mee op het gebied van groei en acquisities. In zijn vorige rol was Derksen werkzaam bij Infotheek Group als M&A directeur en managing director van de internationale distributiedivisie. “Die ervaring komt hier zeker van pas. Wij zien goede mogelijkheden voor Unified om zowel organisch te groeien als door acquisities. Daarbij richten we ons op het uitbreiden van ons dienstenportfolio en het toetreden tot nieuwe markten”, aldus Derksen.

Bart van Mierlo, oprichter en inmiddels 16 jaar actief als ondernemer, stapt in de rol van CTO. Hij is enthousiast over de ontwikkeling. “We zijn verheugd dat we na een zorgvuldige procedure Stephan Derksen kunnen benoemen als nieuwe CEO van Unified”, aldus Van Mierlo. “Stephan heeft in de afgelopen twintig jaar een brede expertise opgebouwd in de IT-markt en is een ervaren directeur met een sterke visie die ons, zeker met zijn M&A achtergrond, kan helpen bij de verdere ontwikkeling van de organisatie.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters