Equinix koopt bare metal specialist Packet

15-01-2020 | door: Witold Kepinski

Equinix koopt bare metal specialist Packet

Equinix, een wereldwijde interconnectie- en datacenterbedrijf, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van Packet, aanbieder van een bare metal automatiseringsplatform.

De overname zal de strategie van Equinix versnellen om ondernemingen te helpen naadloos hybride multicloud-architecturen op Platform Equinix te implementeren en meer waarde te halen uit de rijke ecosystemen van het platform en de wereldwijde interconnectiestructuur.

Door gebruik te maken van bare metal-services bij Equinix om on-demand digitale infrastructuur te implementeren, zijn klanten beter uitgerust om overal te bereiken, iedereen met elkaar te verbinden en alles te integreren wat belangrijk is voor hun bedrijf zo meldt Equinix.

Equinix is ??van plan het pakketaanbod te benutten om de ontwikkeling en levering van zijn onderling verbonden randdiensten te versnellen. Door Packet's innovatieve en op ontwikkelaars gerichte aanbod van blanke metaalservices te combineren met Equinix's interconnectiemogelijkheden en organische bare-metalinspanningen, is Equinix van plan een barel metal aanbod van wereldklasse op platform Equinix te creëren waarmee klanten snel digitale infrastructuur kunnen implementeren, binnen enkele minuten op wereldschaal zo beweert het datacenterbedrijf.

Equinix verwacht dat de pakketacquisitie in het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2020 zal worden afgerond.

Terug naar nieuws overzicht