Witold Kepinski - 16 januari 2020

Lars van der Voorn nieuwe sales manager Maunt

Lars van der Voorn nieuwe sales manager Maunt image

Komende maand treedt Lars van der Voorn (43) aan als sales manager bij Maunt. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en het strategisch plan. Maunt is preferred supporter van telecombedrijven en datacenters, met hoogstaand design en distributie van componenten voor data-opslag en -verbindingen.

Lars is een goede bekende in de markt. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan bij Allied Data Technologies, Genexis, Simac Electronics en CAIW. Bij Maunt zal hij zich vooral richten op telecom en datacenters.

Lars geeft aan: “Mijn hart ligt bij sales en ik word nog dagelijks enthousiast van glasvezelnetwerken en datacenters. Daarom kan ik ook niet wachten om weer in deze branche aan de slag te gaan.Samen met mijn nieuwe collega’s ga ik de verbinding leggen tussen de klanten en onze oplossingen. Ik kijk er enorm naar uit!”

Maunt-oprichter Maarten Verbunt: “Ik ben erg blij dat Lars ons komt versterken. Het doel om vóór 2022 uit te groeien tot de beste leverancier in de telecom-en datacenterbranche komt hiermee een stuk dichterbij.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024