Yannick Diederen aangesteld als Manager Creatie bij Conclusion Zuyd

Yannick Diederen

15-01-2020

Yannick Diederen aangesteld als Manager Creatie bij Conclusion Zuyd

Conclusion Zuyd, de Limburgse dochter van Conclusion, stelt Yannick Diederen (foto) aan als Manager Creatie. In deze functie draagt Diederen de verantwoordelijkheid voor het team Creatie, dat bestaat uit ontwikkelaars en beheerders.

Diederen is al drie jaar werkzaam voor Conclusion Zuyd en vervulde hier eerder de functie van Business Information Analyst. Voor deze functie had hij de benodigde ervaring opgedaan bij Capgemini en CGI. Hier was hij gedetacheerd als Business Analyst en Business Consultant bij diverse opdrachtgevers, voornamelijk in de pensioen- en verzekeringsbranche. Zo heeft hij gewerkt voor onder andere Loyalis en Aevitae. De bedrijfscultuur was reden voor de overstap naar Conclusion Zuyd drie jaar geleden: er is hier meer focus op de mens en niet enkel op de cijfers.

Van verschillende onderdelen naar één bedrijf

In 2017 is Conclusion Zuyd ontstaan door diverse werkmaatschappijen van Conclusion samen te voegen. Het bedrijf wil nu de kennis van verschillende werkmaatschappijen combineren en medewerkers hiermee in hun kracht te zetten. Dit gebeurt vanuit een nieuwe structuur en gezamenlijke kernwaarden. Van hieruit is de nieuwe functie van Diederen ontstaan.

Yannick Diederen is blij met zijn nieuwe functie en de rol die hij mag gaan spelen in de nieuwe structuur. “Ik geloof dat we de kwaliteit van onze bedrijfsvoering naar een nog hoger niveau kunnen tillen. We kunnen nog efficiënter en effectiever werken en ik kijk ernaar uit daar een groot aandeel in te leveren. Mijn ervaring als gedetacheerde helpt hier ook in mee. Daardoor weet ik goed wat het team dat ik aanstuur meemaakt en wat wel of juist niet werkt in de praktijk.”

Overtuigingskracht en daadkracht

Marco Bosma, directeur bij Conclusion Zuyd: “Ik ben verheugd dat we Yannick hebben kunnen aanstellen op deze functie. Hij heeft zich in de afgelopen jaren geprofileerd als een gewaardeerde Conclusion Zuyd-medewerker en het is mooi dat hij aan het hoofd van dit verandertraject wil staan. Daarbij zijn zijn overtuigingskracht en daadkracht welkome eigenschappen bij het invoeren van de nieuwe structuur. Met hem als manager weet ik zeker dat we een mooie verbeterslag gaan maken."

Terug naar nieuws overzicht