David Grant is aangesteld als president van Westcon

15-01-2020 | door: Witold Kepinski

David Grant is aangesteld als president van Westcon

Westcon International heeft David Grant aangesteld als president van de IT-distributeur. Grant is al COO van Westcon.

Grant werkte eerder als CEO van Crane Telecommunications dat in het verleden werd overgenomen door Datatec waarvan Westcon onderdeel van is.

ICT-distributeur Westcon-Comstor heeft eerder in 2019 twee Go to Market bedrijven aangekondigd die zijn ontwikkeld om de specialistische middelen achter de Westcon Collaboration- en Cyber Security distributie business in EMEA verder en beter op elkaar af te stemmen. De oprichting van de bedrijfseenheden biedt Westcon’s Collaboration en Cyber Security specifieke aandacht van experts en toegewijde middelen die bijdragen aan de bestaande technische focus zo meldt de distributeur De nieuw gecreëerde Go to Market-modellen zullen de kracht van bestaande kanalen aanvullen en voortbouwen op het succes van Westcon met zijn leveranciers en channel partners.

Westcon-Comstor heeft Geert Busse als leidingevende aangesteld voor de opgerichte Next Generation Solutions (NGS) unit in de EMEA-regio. Dit bedrijfsonderdeel brengt volgens Westcon-Comstor focus op versnelde groei door opkomende technologieën en nieuwe partnermodellen.

Terug naar nieuws overzicht
Security