IBM Power Systems nu beschikbaar op Google Cloud

14-01-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

IBM Power Systems nu beschikbaar op Google Cloud

Google Cloud biedt nu IBM Power Systems als onderdeel van zijn cloudoplossingen om klanten te helpen hun clouddoelen te bereiken, wat deze ook zijn. Nu kunnen klanten IBM Power Systems als een service op Google Cloud uitvoeren, of ze nu AIX, IBM i of Linux op IBM Power gebruiken.

Vooral voor organisaties die een hybride cloudstrategie gebruiken, is IBM Power Systems een belangrijk hulpmiddel zo meent Google.

Vanwege hun prestaties en hun vermogen om bedrijfskritieke workloads te ondersteunen, zoals SAP-applicaties en Oracle-databases, zijn zakelijke klanten consequent op zoek naar opties om IBM Power Systems in de cloud te gebruiken. IBM Power Systems voor Google Cloud biedt een pad om dat te doen, en biedt volgens Google het beste van zowel de cloud als on-premise omgevingen, zo meldt Google.

Klanten kunnen enterprise-workloads zoals SAP en Oracle uitvoeren op de IBM Power-servers die zij vertrouwen, terwijl ze profiteren van alle technische mogelijkheden die Google Cloud biedt zo meldt de tech gigant.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud