Trend Micro benoemt Pieter Molen tot Technical Director Benelux

14-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Trend Micro benoemt Pieter Molen tot Technical Director Benelux

Trend Micro benoemt Pieter Molen (foto) tot Technical Director Benelux. In deze functie is hij technisch verantwoordelijk voor alle activiteiten in de Benelux en geeft hij leiding aan het team van sales engineers en customer service managers in de gehele Benelux-regio. Molen vervult deze functie vanaf 1 januari 2020 vanuit het EMEA Hub-kantoor van Trend Micro in Amsterdam.

Voordat Molen startte bij Trend Micro was hij binnen de IT sector werkzaam in diverse functies op het gebied van informatie- en cybersecurity. Zo is hij werkzaam geweest bij onder andere Dimension Data (NTT) als Director Consulting and Project Services en in verschillende pre-sales en advies rollen bij Unisys, Ubizen, DATAD en Ordina. Molen heeft Leadership Development Programs gevolgd bij zowel IE business school Madrid als bij Nyenrode.

"We zijn verheugd met de aanstelling van Pieter Molen als Technical Director Benelux en verwelkomen hem ook van harte in het Benelux management team", aldus Steven Heyde, Regional Director Benelux van Trend Micro. "Met deze aanstelling zetten we een nieuwe stap in het versterken van lokaal leiderschap. Pieter zal zich naast de technische zaken binnen onze Benelux-organisatie bezig gaan houden met de groei van onze business in Hybrid Cloud Security-oplossingen. Deze technologie biedt enorme kansen voor onze klanten en partners en de jarenlange ervaring van Pieter in de markt komt daarbij goed van pas."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People