Nieuwe directie van SoftwareONE Nederland presenteert zich

08-01-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nieuwe directie van SoftwareONE Nederland presenteert zich

De nieuwe Nederlandse directie van SoftwareONE heeft zich gepresenteerd. Het team bestaat uit Michel van Teijlingen en Vincent van den Bout, beide voormalig COMPAREX en Sancho Latumahina, SoftwareONE.

“Samen vormen we hét platform voor Software, Solutions en Services. Waar we een aantal maanden geleden nog elkaars concurrenten waren, vormen we nu één team. En nu we één team zijn kunnen we ons in 2020 richten op het versterken van onze missie", zo melden de heren.

“Door de overnames van COMPAREX, RightCloud, InterGrupo, BNW, Massive R&D en SAMSentry door SoftwareONE opereren we als een wereldwijde speler, vertegenwoordigd in 90 landen en met maar liefst 6 Regionale Delivery Centers. Met een gezamenlijke missie: organisaties helpen in alle fases van hun Digitale Transformatie. Onze slogan voor 2020 is dan ook "We Empower Companies to Transform".

De legal merge heeft in Nederland nog niet plaatsgevonden. Dit betekent dat COMPAREX klanten en leveranciers voorlopig nog steeds facturen uit naam van COMPAREX ontvangen en betalingen volgens de normale procedure worden uitgevoerd.

De website comparex.nl bestaat niet meer en is vanaf heden: www.softwareone.nl.

Er is verder een nieuw algemeen e-mailadres: [email protected]

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud