Witold Kepinski - 03 januari 2020

Jeroen van Kerkhof algemeen directeur BNS Data Logistics

Jeroen van Kerkhof algemeen directeur BNS Data Logistics image

Jeroen van Kerkhof is per 1 januari 2020 aangesteld als algemeen directeur bij BNS Data Logistics. Dat meldt Bastiaan Kuijlaars, voormalig directeur en eigenaar van het bedrijf.

Na 11 jaar leiding geven aan BNS Data Logistics draagt Bastiaan Kuijlaars op 1 januari 2020 het stokje over aan Jeroen van Kerkhof. Onder Bastiaans leiding groeide BNS uit tot een van de grootste fulfillment bedrijven voor internet en telecomleveranciers in Europa.

Jeroen van Kerkhof is sinds 2015 werkzaam bij BNS. Hij vervulde onder andere de functie van salesmanager en commercieel directeur.

Bastiaan Kuijlaars dacht lang na over zijn vertrek. “Ik heb 16 jaar lang hard gewerkt bij BNS. Eerst 5 jaar voor de inkoop en sinds 2008 als directeur. We hebben in deze periode woelige tijden meegemaakt. Ik realiseerde me in 2019 dat ik wat anders wil gaan doen en na lang nadenken heb ik besloten om te vertrekken. In goed overleg met het management team en de raad van advies kwamen we tot de beslissing Jeroen te vragen als opvolger. Ik heb het volste vertrouwen in Jeroen en de koers die hij de laatste jaren uitstippelde voor BNS.”, zegt Kuijlaars.

Kuijlaars blijft betrokken bij BNS. Vanuit zijn rol in de Raad van Advies gaat hij zich bezighouden met het ontwikkelen en verder uitbouwen van internationale betrekkingen.