Solitee neemt Five Up uit Leiderdorp over

02-01-2020 | door: Witold Kepinski

Solitee neemt Five Up uit Leiderdorp over

IT-dienstverlener Solitee uit Amsterdam neemt voor een onbekend bedrag Five Up uit Leiderdorp over. Beide bedrijven bewegen zich over de volle breedte van het zakelijke IT-spectrum en besteden daarbij bovengemiddeld veel aandacht aan de persoonlijke relatie met klanten zo melden de betrokken partijen.

In de groeiende IT markt is Solitee in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een IT-dienstverlener voor zowel corporate- als overheidsorganisaties. Om aan de groeiende vraag naar IT-diensten te kunnen voldoen, neemt het bedrijf per 1 januari IT-dienstverlener Five Up uit Leiderdorp over. Beide bedrijven bewegen zich over de volle breedte van het zakelijke IT-spectrum en besteden daarbij bovengemiddeld veel aandacht aan de persoonlijke relatie met klanten.

Voor Solitee betekent de overname een mogelijkheid om verder te groeien en zich te ontwikkelen tot een nog sterkere speler die de hele markt kan bedienen.

“Het doel van deze overname is om onze groeiambities verder vorm te geven. Met de nieuwe ondernemende en professionele collega’s kunnen we onze klanten in de toekomst optimaal blijven bedienen in de sterk groeiende IT-markt”, aldus Roy de Vink (foto), Managing Director Solitee.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud