Witold Kepinski - 17 februari 2023

Dutch IT Channel Awards 2022: Laatste kans om te stemmen!

Dutch IT Channel Awards 2022: Laatste kans om te stemmen! image

Bijna is het weer zover. Op 16 maart zullen de Dutch IT Channel Awards van 2022 worden uitgereikt. In dit speciale Dutch IT Channel Awards Magazine een compleet overzicht van alle genomineerden van deze editie. Zo kunt u een doordachte keuze maken en alsnog uw stem uitbrengen op uw favoriet.

Er zijn weer veel mooie aanmeldingen binnengekomen voor de Dutch IT Channel Awards. Ook doen er meer nieuwe partijen mee die niet eerder zijn genomineerd. Veel mensen hebben wederom hun favoriete VAR, service provider, distributeur, vendor en/of toonaangevende personen uit de Nederlandse tech business genomineerd. De jury heeft uit de vele honderden inzendingen een definitieve lijst van vijf genomineerden per categorie samengesteld.

Naast de genomineerden waarop gestemd kan worden, wordt er op 16 maart ook een Editors’ Choice Award door de redactie van Dutch IT Channel uitgereikt. Hierop kan niet gestemd worden, de redactie geeft deze oeuvreprijs aan een persoon die zich de afgelopen jaren heeft weten te onderscheiden in de Nederlandse IT-channel business.

Er kan nog tot 17 februari 2023 worden gestemd op honderdtwintig genomineerden in 24 verschillende categorieën via de site www.dutchitawards.nl/stemmen.

Namens Dutch IT Channel wil ik graag iedereen bedanken die een nominatie heeft ingediend. De vele partijen in de ICT-branche zorgen voor de impact en innovatie van Nederland. Dat vieren we weer onder het motto ‘Let’s celebrate the channel’!

Tot slot bedanken we alle sponsors van de Dutch IT Channel Awards. In het bijzonder ook Protinus IT die zich weer als Main Event Partner en Afterparty Sponsor heeft verbonden aan de Dutch IT Channel Awards.

Breng nu uw stem uit op uw favoriet: www.dutchitawards.nl/stemmen

Namens het hele team van Dutch IT Channel

Witold Kepinski, Director en Editor-in-Chief Dutch IT Channel

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024