Grootschalig Tecknoworks onderzoek onder ISV's bijna afgerond
25-12-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Grootschalig Tecknoworks onderzoek onder ISV's bijna afgerond

Tecknoworks is bijna klaar met een grootschalig onderzoek onder ISV's. De vraag is hoe het Independente Software Vendors vergaat met het 'verclouden' van hun producten. Volgens Maurik van den Heuvel (foto) moet het onderzoek inzichtelijk maken hoe een ISV sneller cloud enabled kan worden, zodat ISV's de juiste customer experience kunnen bieden aan klanten en alle voordelen van de cloud optimaal benutten.

Maurik van den Heuvel  is algemeen directeur bij Tecknoworks, specialist in applicatiemodernisatie en -innovatie. Volgens hem kunnen Independent Software Vendors (ISV's) in de cloud volop profiteren van services op het gebied van onder meer AI en IoT. “Een software vendor die zijn producten in de cloud aanbiedt, kan deze diensten vrij eenvoudig opnemen in zijn applicaties en daarmee een veelvoud aan voordelen creëren, zoals schaalvoordelen en voordelen wat betreft flexibiliteit, lagere kosten (ook minder developmentkosten) en een kortere time-to-revenu. Je bent met cloud echt aan het optimaliseren en moderniseren.”

Volgens Van den Heuvel is er de afgelopen jaren 'een ongelooflijke boost' geweest om ISV's naar de cloud te krijgen. “Vooral naar de Azure Cloud van Microsoft. De cloud biedt volop mogelijkheden op het gebied van IaaS, SaaS en PaaS, en moderne technieken als artificial intelligence en machine learning worden voornamelijk via cloudplatforms aangeboden. Tegelijk is een cloudgang niet altijd makkelijk. ISV's hebben al gauw tienduizenden gebruikers tegen wie je niet zomaar zegt: hier is je nieuwe (Azure) app. We willen daarom weten: welke problemen komen ISV's tegen in hun cloudgang en wat is de stand van zaken nu? Waar zitten ze in hun journey om uiteindelijk volledig cloud native te zijn?”

Lees op deze link het hele interview met Tecknoworks.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud