Vertiv: breed portfolio maakt ons uniek

24-12-2019 | door: Johan van Leeuwen

Vertiv: breed portfolio maakt ons uniek

Vertiv wil vooral oplossingen leveren. Dat zegt Scott Harrison, verantwoordelijk voor de Channel Business in Noord-Europa, waaronder de Benelux.

Vertiv is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bedrijfskritische infrastructuren voor essentiële toepassingen in datacenters. “We hebben een heel breed productportfolio en dat maakt ons uniek”, aldus Harrison. “Met ons kun je echt een end-to-end oplossing voor de white space bieden. Al die producten zijn ook meer dan geschikt voor het partnerkanaal. Ze kunnen ‘off the shelf’ worden geleverd, maar ook in combinatie met diensten.”

Dat brede portfolio sluit volgens Harrison perfect aan bij de belangrijkste ontwikkelingen die hij in de markt ziet. “Je ziet telco edge, edge computing en hyperscale en cloud datacenters. Er is ook veel behoefte aan colocaties, dus vinden er acquisities plaats en ontstaat er consolidatie van informatie. Er zijn minder klanten, maar die worden wel steeds groter. Tegelijkertijd vragen eindgebruikers om verschillende redenen om meer rekencapaciteit en meer intelligentie. Ze willen data zo dichtbij mogelijk beschikbaar hebben. Door al die ontwikkelingen wordt er meer geïnvesteerd. Bedrijven kiezen niet alleen voor een serverrack, maar ook voor een UPS of een meer intelligente rack PDU. Voor die groeiende vraag is het kanaal heel hard nodig. De klant wil worden geholpen met een totaaloplossing.”

Lees meer op deze link het uitgebreide interview met Scott Harrison van Vertiv.

Door: Johan van Leeuwen

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters