Glenn Brouwer treedt toe tot het bestuur van BrainCreators

25-12-2019 | door: Witold Kepinski

Glenn Brouwer treedt toe tot het bestuur van BrainCreators

BrainCreators, specialist op het gebied van Digital Intelligence, kondigt aan dat Glenn Brouwer (46 jaar) is toegetreden tot het bestuur als Chief Revenue Officer en late co-founder. In deze nieuw gecreëerde rol wordt Glenn Brouwer verantwoordelijk voor de go-to-market strategie en het initiëren van nieuwe strategieën om de groei van BrainCreators verder te accelereren.

Brouwer brengt meer dan 22 jaar ervaring in de IT-sector met zich mee op het gebied van direct sales en management. Hij heeft diepgaande expertise in het bouwen en schalen van nieuwe internationale organisaties, die klantwaarde leveren middels softwareoplossingen over meerdere verticale markten. Zijn laatste functie was die van Director Europe bij IBM Watson Financial Services Solutions, waar hij een belangrijk aandeel had in de ontwikkeling en groei van het RegTech AI portfolio.

Jasper Wognum, CEO en mede-oprichter van BrainCreators, zegt over de aanstelling: "Glenn is een zeer bekwame leider met ruime internationale ervaring in het succesvol lanceren van nieuwe platforms. Daarnaast heeft hij diepgaande kennis op het gebied van cognitieve strategieën en AI-gedreven transformaties. Hierdoor is hij de aangewezen persoon om BrainCreators en ons platform BrainMatter naar verdere groei te leiden. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij een fantastische aanvulling is voor BrainCreators.”

“BrainCreators heeft de laatste jaren enorme stappen gemaakt en tal van Artificial Intelligence cases succesvol afgerond. Daarnaast hebben ze met BrainMatter een uniek platform ontwikkeld, waarmee organisaties Digital Intelligence projecten kunnen versnellen in combinatie met toegepaste technologische innovatie en domeinexpertise. Hierdoor kunnen gebruikers tijdig en risicobewust beslissingen nemen,” aldus Glenn Brouwer. “Mijn internationale ervaring en vaardigheden, die ik bij Big Blue heb opgedaan, sluiten bovendien goed aan bij deze nieuwe ondernemende stap in mijn loopbaan. Ik kijk er dan ook naar uit om met veel passie, plezier en ondernemerschap bij te dragen aan de verdere groei van het bedrijf. Dit zijn zaken waar ik veel ervaring mee heb en energie van krijg. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!”

Terug naar nieuws overzicht