Bridgin.it wordt Salesforce Silver Consulting Partner

23-12-2019 | door: Witold Kepinski

Bridgin.it wordt Salesforce Silver Consulting Partner

Bridgin.it is benoemd tot Salesforce Silver Consulting Partner. De Salesforce partner uit Amersfoort bereikte deze status binnen slechts 2 jaar. Bridgin.it richt zich op implementatie en beheer van Salesforce bij maatschappelijk relevante organisaties zoals energievoorziening, infrastructuur, verduurzaming en non-profit.

Managing Partner Hendrik Jan van Ewijk: ”Door een duidelijke focus en onze eigen aanpak zijn wij onderscheidend in de markt. Dit wordt opgemerkt door onze klanten en door Salesforce. Hierdoor maken we in korte tijd een enorme groei door. Onze aanpak is pragmatisch, no-nonsense, met een focus op resultaat en klantwaarde. Ik ben trots dat Salesforce ons hiervoor erkent”.

De basis voor het succes van Bridgin.it ligt in de unieke combinatie van diepgaande branchekennis en van het Salesforce platform. De afgelopen jaren maakte het Salesforce platform een ontwikkeling door van CRM tot een innovatief platform dat digitale transformatie in de volle breedte ondersteunt. Van Ewijk: ”Het is juist die brede toepasbaarheid van het platform die zorgt voor succes en groei bij onze klanten. Ik verwacht dat wij die groei de komende jaren samen met onze klanten en met Salesforce blijven realiseren”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

CRM, Cloud, sales
Cloud