Witold Kepinski - 20 december 2019

Pink Elephant Business Intelligence verandert in 2Foqus

Pink Elephant Business Intelligence verandert in 2Foqus image

Pink Elephant Business Intelligence uit Breda maakt bekend dat zij per 01-01-2020 verder gaat onder de naam 2Foqus B.V. en vanaf dat moment geen onderdeel meer is van Pink Elephant B.V. Buiten de naamswijziging verandert er niets voor klanten, leveranciers en partners.

Door alle snelle ontwikkelingen op het gebied van Data & Analytics heeft Pink Elephant Business Intelligence B.V. besloten onder eigen vlag verder te gaan. De naamswijziging moet zorgen voor een duidelijke positionering van het bedrijf, puur gericht op Data & Analytics. De naamswijziging is onderdeel van de transitie van de organisatie die tot doel heeft gericht te innoveren en daarmee haar toegevoegde waarde te vergroten. Eerder had Pink Elephant B.V. al bekend gemaakt zich uitsluitend nog te willen richten op haar positie als Cloud Service Integrator, waarin Pink Elephant een forse groei doormaakt.

“We zijn trots op onze nieuwe (oude) naam” aldus Dave Jansen, directeur/eigenaar van Pink Elephant Business Intelligence. “In 2011 hebben wij de Business Intelligence organisatie 2Foqus opgericht dat is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. In 2015 zijn wij samengegaan met Pink Elephant om breder te opereren. Mikel Snijders, directeur/eigenaar van Pink Elephant Business Intelligence, vertelt “Nu in 2020 kunnen we ons nog meer focussen op onze eigen dienstverlening: bedrijven helpen met complexe vraagstukken op het gebied van data. Met onze krachtige nieuwe branding laten we nog beter zien wie we zijn en wat we doen.”

2Foqus B.V. blijft gevestigd in Breda en blijft onder leiding van dezelfde directie die 25 medewerkers aanstuurt. Met oplossingen van Microsoft, Qlik en TimeXtender zorgt 2Foqus ervoor dat haar klanten beter en sneller datagedreven beslissingen kunnen nemen.

Pink Elephant B.V. gaat zonder Business Intelligence tak verder en blijft zich richten op het leveren van maatwerk IT-oplossingen als Cloud Service Integrator. Pink Elephant is internationaal actief met 350 professionals in vier disciplines: Outsourcing Services, Professional Services, Consulting en Education.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024