Boomi neemt Unifi Software over

20-12-2019 | door: Witold Kepinski

Boomi neemt Unifi Software over

Boomi, een Dell Technologies business onderdeel, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan op grond waarvan Boomi Unifi Software zal verwerven. De overname breidt Boomi's integratie- en datamanagementplatform uit om succesvolle, datagestuurde inzichten voor klanten te versnellen aldus boomi.

Unifi Software biedt intelligente data ontdekking-, catalogus- en voorbereidingsaanbiedingen die zijn gebaseerd op een cloud technologie stack. Met deze technologie kunnen klanten aan projecten beginnen die inzichten ontlenen aan en inzichten ontlenen aan enorme hoeveelheden gegevens binnen de onderneming; zowel bekend als onbekend. Unifi verlicht knelpunten in gegevens en levert snellere zakelijke inzichten.

“Boomi blijft de industrie aansturen en iPaaS opnieuw definiëren. Met de groei van multi-cloud, edge en hybride IT is het beheren van gegevens een enorme uitdaging voor ondernemingen. Met deze acquisitie kunnen onze klanten inzichten afleiden, intelligentie leveren en actie ondernemen op basis van bekende en onbekende bedrijfsgegevens. Voor de meeste klanten is gemiddeld 60-73% van hun gegevens onbekend, dat was een enorme blinde vlek bij het transformeren van uw bedrijf”, zegt Chris McNabb, CEO van Boomi. “De acquisitie van Unifi Software vandaag breidt de mogelijkheden voor gegevensbeheer van Boomi uit. Unifi heeft een team van gepassioneerde, getalenteerde en gemotiveerde professionals en ik ben verheugd hen te mogen verwelkomen in de Boomi-familie.”

De toevoeging van Unifi aan het data-integratieplatform van Boomi neemt de barrières weg van operationele datasilo's en democratiseert de informatiestroom binnen de onderneming aldus MvNabb. In de kern bieden deze nieuwe mogelijkheden zelfbediening van gegevens, catalogus en voorbereidingstools om zakelijke gebruikers in staat te stellen een completere oplossing te bieden voor het oplossen van problemen met gegevensintegratie. Met automatisering en intelligentie stelt Unifi's technologie gebruikers in staat om de context van de gegevens te voorspellen om te ontdekken waar gegevens zich bevinden, de structuur en betekenis ervan te begrijpen, een niveau van vertrouwen in de kwaliteit van de gegevens te bieden en geeft hen de mogelijkheden om de gegevens in te nemen gegevens in gegevensmeren, bedrijfssystemen en kunstmatige intelligentieprojecten.

"Boomi breidt zijn leidende positie met deze acquisitie verder uit door klanten een ongekend platform voor gegevensbeheer te bieden met diepgaande kunstmatige intelligentie als kern", aldus Steve Wood, CPO van Boomi. "Unifi-software maakt niet alleen data-ontdekking en catalogisering mogelijk, maar ook gegevensvoorbereiding in één platform dat essentieel is om uw gegevens echt te benutten om zakelijke inzichten te genereren."

Terug naar nieuws overzicht