Betty Blocks organiseert no-code en citizen development event No-Code Now!

19-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Betty Blocks organiseert no-code en citizen development event No-Code Now!
(18-03-2020)

Betty Blocks organiseert op 18 en 19 maart 2020 No-Code Now! Dit tweedaagse evenement staat geheel in het teken van no-code applicatie-ontwikkeling en citizen development. Tijdens No-Code Now! delen IT-leiders ervaringen met no-code, en krijgen bezoekers de kans om het Betty Blocks no-code ontwikkelplatform zelf uit te proberen.

No-Code Now! is een eerbetoon aan de historische momenten en technologieën die bepalend zijn geweest voor ons IT-landschap: van de eerste personal computers tot de portable devices die we tegenwoordig bij ons dragen. Met een reis door de tijd laat Betty Blocks zien waarom de ontwikkeling van no-code de volgende logische stap is in deze technologische evolutie en wat voor kansen dit biedt.

Van inspiratie tot zelf aan de slag

Het evenement is bedoeld om IT professionals te informeren en inspireren. Daarnaast hebben bezoekers de vrijheid om alle functies van het Betty Blocks no-code platform te verkennen. Zo kunnen ze zelf ervaren hoe hun ideeën in korte tijd worden omgezet in werkende applicaties, en dat zonder het gebruik van complexe programmeertaal. "No-Code Now! is een evenement waarin IT professionals van alle leeftijden zich herkennen", vertelt Betty Blocks CEO Chris Obdam.

"Via dit evenement laten we de wereld kennis maken met ons no-code platform. We demonstreren hoe deze technologie een innovatiecultuur binnen organisaties stimuleert, en de potentie heeft om software ontwikkeling als geheel te democratiseren."

Locatie en programma

Het hoofdevenement van No-Code Now! vindt plaats op 19 maart 2020 in de VUE Alkmaar. Naast grote bedrijfs-aankondigingen, maakt Betty Blocks op deze dag de winnaars van de Partner Awards bekend. 18 maart 2020 staat in het teken van workshops met het Betty Blocks platform. De workshops zijn ingedeeld op moeilijkheidsniveau en worden gehouden op het hoofdkantoor van Betty Blocks.

Op dit moment wordt Betty Blocks wereldwijd gebruikt door 2.000 ontwikkelaars en 4 miljoen eindgebruikers. Het platform wordt succesvol toegepast door bedrijven zoals Univé, Atlanta United FC, Clifford Chance en Tele2. Ook ondersteunt Betty Blocks een internationaal partnerprogramma voor organisaties die het no-code platform gebruiken om hun software ontwikkeling te versnellen.

Aanmelden voor het event kan via de website van Betty Blocks.

Terug naar nieuws overzicht