Citrix Workspace beschikbaar voor Google Cloud

17-12-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Citrix Workspace beschikbaar voor Google Cloud

Citrix Systems kondigt aan dat Citrix Workspace nu algemeen beschikbaar is voor Google Cloud, om nog meer flexibiliteit en keuze te geven aan organisaties die hun werknemers een superieure digitale werkervaring willen aanbieden.

De oplossing geeft universele toegang tot de G Suite apps en biedt een eenvoudige, intelligente werkervaring die de betrokkenheid en productiviteit van werknemers verbetert aldus Citrix en Google.

 

Met de laatste release van Citrix Workspace kunnen Google Cloud-gebruikers de G Suite tools van hun eindgebruikers opnemen in een intelligente work feed. Dankzij microapps, die in enkele minuten veelvoorkomende taken automatiseren, worden meerdere workflows geïntegreerd. Dit bespaart tijd en verhoogt de productiviteit. Microapps for G Suite zijn in staat allerlei taken te stroomlijnen, van het inboeken van bedrijfsmiddelen tot het toesturen van uitnodigingen en herinneringen aan nieuwe teamleden. Dankzij de microapp builder kunnen organisaties de Citrix Workspace eenvoudig aanpassen aan hun unieke behoeften en processen.

Door gebruik te maken van Google Cloud Anthos voor hybride en multi-cloud installaties, kunnen organisaties microservices-applicaties bouwen die ze overal kunnen draaien. Dankzij de validatie van Citrix ADC voor Anthos, kunnen klanten Citrix ADC’s, waaronder MPX, VPX en CPX, probleemloos integreren in Anthos. De migratie van applicaties wordt eenvoudiger dankzij operationele en beleidsconsistentie in zowel on-premises als cloud-omgevingen. Citrix ADM Service Graphs maakt het mogelijk microservice maps te visualiseren en inzicht te geven in de staat van microservices, zodat afwijkingen en potentiele problemen tijdig worden gedetecteerd.

Citrix Virtual Apps and Desktops Machine Creation Service (MCS) geeft IT de mogelijkheid om snel en efficiënt op Windows gebaseerde Citrix workloads op grote schaal uit te rollen. Dit creëert een moderne digitale werkomgeving waarin werknemers alle tools krijgen aangereikt om de best mogelijke prestaties te leveren aldus Citrix en Google.

Citrix Workspace voor Google Cloud is vanaf vandaag algemeen beschikbaar.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud