OKI breidt distributie uit met M.K. Computer Electronic
16-12-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

OKI breidt distributie uit met M.K. Computer Electronic

OKI, specialist in professionele printoplossingen en Smart Managed Document Solutions, heeft een contract gesloten met een nieuwe distributiepartner. M.K. Computer Electronic GmbH, actief in heel Europa en gevestigd in Göppingen, is aangesteld als nieuwe distributiepartner voor de onderdelen van de fabrikant in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk.

Als hightechdistributeur verleent M.K. ondersteunende en logistieke diensten voor IT-reserveonderdelen. Het bedrijf heeft hiervoor al leveringsovereenkomsten met een aantal van de grootste merkfabrikanten en nu ook met OKI Europe. De M.K.-bedrijvengroep is een van Europa’s meest toonaangevende distributeurs van reserveonderdelen en beschikt momenteel - met in totaal meer dan 1.000.000 artikelen van zijn contractpartners in Europa – over de grootste stock hiervoor in Europa. Zo garandeert het een snelle en vlotte klantenservice. M.K. werd opgericht in 1990 en levert aan meer dan 25 landen in Europa. Dat is mede dankzij het feit dat het bedrijf lid is van PGE – een van de grootste Europese netwerken van geautoriseerde, onafhankelijke onderdelendistributeurs.

“Bij ons krijgen de klanten alles van één partij. We zijn erg blij dat we nu ook OKI-klanten met onze diensten kunnen ondersteunen”, aldus Massimo Scuderi, oprichter en eigenaar van M.K. “Onze grootste troef is de vlotte levering en de hoge beschikbaarheid die we kunnen garanderen. Vanaf nu kunnen ook de OKI-klanten die dringend reserveonderdelen nodig hebben, van onze snelle dienstverlening profiteren”, vervolgt Scuderi.

“De nieuwe OKI-servicestrategie voor de Benelux, Duitsland en Oostenrijk is erop gericht om uitsluitend met premiumleveranciers in de respectieve servicesegmenten samen te werken en zo de krachten van alle partners te bundelen”, vult Adriano Pape, General Manager Customer Service Central Region bij OKI, aan. “We zijn dan ook heel blij dat we er met M.K. een partner bij hebben die 100% op de distributie van reserveonderdelen gefocust is, en ons bij de optimalisering en verdere ontwikkeling van onze diensten op dit gebied zal ondersteunen.”

OKI biedt zijn print- en multifunctionele oplossingen uitsluitend via gekwalificeerde vakhandelaars aan businessklanten aan. Hun eersteklas systemen zijn geen wegwerpproducten; reparaties zijn zinvol en ecologisch en spelen perfect in op de duurzaamheidstrend. En omdat zeker businessklanten onderbrekingen zo veel mogelijk willen vermijden, zijn beschikbaarheid en snelle levering – zeker voor reserveonderdelen – belangrijke voorwaarden voor een hoge klantentevredenheid.

Terug naar nieuws overzicht