Het is alweer december!!

Blogger: Remco Nieuwenhuyse, Ingram Micro

13-12-2019
Deel dit artikel:

Het is alweer december!!

December is voor veel mensen een gezellige en bijzondere maand. De winkels liggen al maanden vol met pepernoten, chocolade- en banketletters en het feest van de Sint is nog niet eens voorbij of we zijn al druk bezig met het plannen van kerstmis en oud & nieuw. Op de radio alleen nog maar kerstmuziek. De tuincentra worden overspoeld met mensen op zoek naar een kerstbomen en kerstversiering en de supermarkten hebben al het lekkers van de Sint vervangen voor gourmetschotels, oliebollen en champagne. Wat ik persoonlijk altijd leuk vind aan december is het terugblikken. Ieder jaar zit ik voor de buis gekluisterd om de programma’s die terugblikken op het jaar te kijken. En ieder jaar ben ik weer verbaasd wat er allemaal gebeurt in zo’n jaar. Sommige dingen lijken soms zo lang geleden… het is goed om even stil te staan bij alles wat er gebeurt, ook bij jezelf!

Vorig jaar heb ik in mijn column geschreven over onze Flexible Services. Diensten zoals configuratie (imaging, asset tagging, hardware configuratie, etc.), verpakkingsarm leveren, installatiediensten op locatie en het afvoeren van gebuikte IT-hardware (ITAD). Allemaal diensten die u kunnen helpen bij het efficiënter bedienen van uw klanten. Diensten die ook u als partner van Ingram Micro, ik vind het nog steeds een jeukwoord, kunnen ‘ontzorgen’.

Wanneer we hierop terugblikken dan hebben we met elkaar mooie projecten gedaan. We hebben vele duizenden apparaten voorzien van images en asset tags, projecten uitgerold op basis van Microsoft AutoPilot/Intune. Bij veel eindklanten hebben we complete werkplekken geïnstalleerd, en de oude IT-hardware retour genomen waarvan we de data hebben verwijderd, én de opbrengst van die apparatuur hebben gemaximaliseerd. Stuk voor stuk allemaal mooie projecten waarvoor we u erg dankbaar zijn! 

Maar in december kijken we natuurlijk ook vooruit! Volgend jaar hebben we weer mooie nieuwe diensten voor u in petto. Onder andere Professional Services, die u helpen uw klanten nog beter te bedienen. Zaken als Wireless Site Surveys (en installatie), Pre-sales en consultancy (inclusief implementatie) op het gebied van productivity, networking, connectivity en collaboration. Diensten die ons helpen gezamenlijk succesvol te zijn.

Rest mij niets anders dan iedereen veel succes te wensen de laatste hectische weken van dit jaar en hele fijne feestdagen met familie en vrienden.

Tot volgend jaar!

Remco Nieuwenhuyse, Ingram Micro

Terug naar nieuws overzicht