Bossers & Cnossen en ICT-Partners Noord gaan samenwerken

12-12-2019 | door: Witold Kepinski

Bossers & Cnossen en ICT-Partners Noord gaan samenwerken

ICT-Partners Noord en Bossers & Cnossen hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hiermee creëren beide partijen op alle vlakken van het speelveld nieuwe en slimme kansen zo beweren de twee partners.

De samenwerking maakt het voor beide Noordelijke partijen mogelijk om sneller te innoveren, efficiënter te werken en de kwaliteit van ICT-dienstverlening voor haar klanten te vergroten zo meldt Bossers & Cnossen op zijn site: "Toekomst bestendig blijven door de juiste middelen in te zetten; IT-organisaties moeten voldoen aan snel wijzigende verwachtingen en nieuwe behoeften. Innovatie is en blijft hierin een sleutelwoord. De samenwerkingsovereenkomst sluit daarom perfect aan op de visie van zowel ICT-Partners Noord en Bossers & Cnossen, altijd innovatieve oplossingen voor de klant bouwen door te blijven ontwikkkelen."

Jeroen Bos, Bossers & Cnossen meldt verder: "Innoveren doe je tegenwoordig niet meer alleen. De samenwerking met ICT-Partners Noord biedt ons kansen op het gebied van complexe IT-projecten waarin verschillende expertises samenkomen en het beheer van de oplossingen uitermate betrouwbaar dient plaats te vinden."

Terug naar nieuws overzicht