Johan Bogaard wordt CFO Vibe Group

12-12-2019 | door: Witold Kepinski

Johan Bogaard wordt CFO Vibe Group

Vibe Group ziet haar omzet dit jaar met 36 procent groeien en versterkt de organisatie met het aantrekken van een ervaren CFO met aanzienlijke kennis van staffing services. Johan Bogaard (44) start op 1 januari 2020 in die functie bij Vibe Group, een IT-staffing specialist.

Bogaard was ruim negen jaar werkzaam bij USG People, onderdeel van het Japanse Recruit. De laatste vier jaar was hij als CFO van USG People The Netherlands verantwoordelijk voor Finance, IT en Operations.

Bogaard zegt een sterke believer te izjn in ‘human touch, digital guided’. “In staffing help je mensen aan een baan, aan zingeving en een toekomst. Dat vind ik prachtig en zinvol werk. Daarbij bieden voortschrijdende automatisering, data analytics en artificial intelligence unieke kansen. Staffing blijft in de kern mensenwerk, maar dankzij digitale tools kunnen consultants beter aansluiten bij de verwachtingen van klanten en kandidaten. Per saldo wordt recruitment dus steeds persoonlijker, juist dankzij digitalisering” aldus Bogaard.

Terug naar nieuws overzicht