Pega voegt Kubernetes-support toe aan Cloud Choice

Derk-Jan Brand

06-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Pega voegt Kubernetes-support toe aan Cloud Choice

Pegasystems voegt ondersteuning toe voor Kubernetes. Gebruikers kunnen voortaan Kubernetes implementeren op AWS, Microsoft Azure, Google Cloud, Pivotal en Red Hat.

De uitbreiding sluit aan bij de Pega Cloud Choice-guarantee van Pegasystems, gericht op klanten die hun Pega-applicaties zelf willen beheren bij een cloudleverancier naar keuze. Het ‘Pega Cloud Choice Guarantee-programma’ voorkomt dat klanten afhankelijk zijn van één cloudleverancier en geeft hen daarmee flexibliteit. Zij kunnen hun Pega-applicaties draaien op Pega's volledig beheerde Pega Cloud Services of op een Pega-gecertificeerde cloudinfrastructuur naar keuze.

Pega biedt ondersteuning voor AWS Elastic Kubernetes Service (EKS), Microsoft Azure Kubernetes Service (AKS), Google Kubernetes Engine (GKE), Pivotal Container Service (PKS) en Red Hat OpenShift.

Flexibiliteit en kostenbeheersing

"Aangezien organisaties blijven bewegen richting de cloud, willen ze een moderne cloudarchitectuur die hen de flexibiliteit en kostenbeheersing biedt om succesvol te kunnen zijn in de snel veranderende markt van vandaag", aldus Derk-Jan Brand (foto), VP en Managing Director Benelux & Nordics bij Pegasystems. “Pega begrijpt dat de behoeften van alle klanten kunnen verschillen, dus bieden we hen krachtige manieren om hun cloudimplementaties te beheren zonder een van de opties uit te sluiten. Door de ondersteuning van Kubernetes kunnen we de flexibiliteit blijven bieden die onze klanten nodig hebben om hun applicaties te laten draaien. Tegelijkertijd blijven ze verzekerd van een toekomstbestendige technologie wanneer hun business groeit.”

Pega Cloud Choice-guarantee met Kubernetes is beschikbaar voor alle Pega-klanten die op dit moment al werken met de huidige versie van Pega Infinity.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud