Boortmalt kiest voor Oracle Cloud Infrastructure

05-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Boortmalt kiest voor Oracle Cloud Infrastructure

Malt-expert Boortmalt stapt over op de cloudinfrastructuur van Oracle. De JD Edwards softwareomgeving is gemigreerd naar de Oracle Cloud Infrastructure (OCI).

Met een productcapaciteit van meer dan 3 miljoen ton is Boortmalt de meest vooraanstaande malt-specialist wereldwijd. Dit lid van de Axereal-Group is aanwezig op 5 continenten met 27 malt productielocaties. Hun expertise wordt in heel de wereld erkend door brouwerijen en distilleerderijen die op Boortmalt vertrouwen voor de inkoop van topkwaliteit barley malt.

Migratie

Boortmalt verwacht dezelfde mate van toewijding, kwaliteit en expertise van haar eigen leveranciers. Daarom is Boortmalt onlangs de samenwerking aangegaan met Quistor Enterprises voor de migratie van hun JD Edwards bedrijfssoftware omgeving naar de Oracle Cloud Infrastructure (OCI). "We hebben meerdere oplossingen bekeken, maar de Oracle Cloud Infrastructure die Quistor opteerde was duidelijk onze nummer één keuze", zegt Boortmalt’s CIDO Stein Vanhove.

Het selecteren van een ervaren partner die Boortmalt kon helpen met het migreren van haar JD Edwards ontwikkel-, test- en productieomgeving was een cruciaal essentieel onderdeel van haar cloud strategy. Stein Vanhove: "Quistor kon voldoen aan onze hoge eisen qua cloud-infrastructuur en ze kwamen tijdens elke stap van de selectie, op tijd, met de informatie die wij wensten. Hierdoor ervaarden we een diepgaande expertise van Quistor op dit onderwerp en een sterke wil om samen te werken met Boortmalt."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Deals, Cloud
Cloud