AMS-IX benoemt Iris Vonk tot CFO en Mike Baron tot Senior Director Sales & Marketing

Iris Vonk

AMS-IX benoemt Iris Vonk tot CFO en Mike Baron tot Senior Director Sales & Marketing

Mike Baron

05-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

AMS-IX benoemt Iris Vonk tot CFO en Mike Baron tot Senior Director Sales & Marketing

AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange), één van de grootste internetknooppunten ter wereld, stelt Iris Vonk (48) aan als Chief Financial Officer (CFO). Mike Baron (43) is benoemd tot Senior Director Sales & Marketing.

Iris Vonk heeft zo’n 25 jaar ervaring op het gebied van financieel beheer. Ze begon haar carrière bij PricewaterhouseCoopers als controller en heeft daarna verschillende topposities op het gebied van financieel management vervuld in de media- en entertainmentindustrie in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk. Voordat ze bij AMS-IX aan de slag ging werkte ze zo’n vijf jaar als CFO bij Platform 161 B.V. "AMS-IX is actief in een dynamische en snel veranderende markt. Ik kijk ernaar uit om te werken met dit geweldige team van professionals en hen te helpen met het halen van de ambitieuze groeidoelstellingen", aldus Iris Vonk.

'Interessante tijd om voor AMS-IX te werken'

Mike werkte voor zijn nieuwe baan bij AMS-IX als Director Consulting Services bij CGI Group. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Technical Software Engineering en IT consultancy en is daardoor een uitstekende gesprekspartner wanneer het gaat om Information Technology en infrastructuur. Mike Baron: "Het is een interessante tijd om voor AMS-IX te werken nu business, IT en connectiviteit samenkomen. Ik ben erg enthousiast om het commerciële deel van de langetermijnstrategie van AMS-IX voor mijn rekening te nemen."

"AMS-IX blijft zich ontwikkelen om ook in de toekomst hoogwaardige interconnectiediensten aan te kunnen bieden aan zijn leden en klanten. De CFO en de Senior Director Sales & Marketing rollen zijn cruciaal voor een dynamische organisatie als de onze. We zijn erg blij met de vakkennis, kunde en ervaring die Iris en Mike toevoegen aan onze organisatie," aldus Peter van Burgel, CEO van AMS-IX.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People