Rackspace versnelt cloud-adoptie voor klanten met Amazon Web Services

05-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Rackspace versnelt cloud-adoptie voor klanten met Amazon Web Services

Rackspace breidt het portfolio van Rackspace Service Blocks uit. Het bedrijf wil hiermee haar positie in het leveren van professional en managed services diensten voor Amazon Web Services (AWS) versterken. De uitbreiding is aangekondigd op het AWS re:Invent 2019 event.

Met de uitbreiding van het Service Blocks-portfolio helpt Rackspace klanten in staat om ontwikkelingen bij te houden en te profiteren van nieuwe diensten en functies zoals kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML), Internet of Things (IoT) en serverless computing. "Onze klanten hebben behoefte aan diepgaande AWS-expertise die hen helpt bij het ontwikkelen, implementeren en integreren van de nieuwste applicaties, het verbeteren en beveiligen van hun infrastructuur en uiteindelijk het beste te halen uit wat AWS te bieden heeft om hun bedrijf vooruit te helpen", aldus Matt Stoyka, Chief Relationship Officer, Rackspace. "De verbetering van Rackspace Service Blocks overbrugt de 'skills gap' waar klanten die snel volwassen worden op AWS mee te maken hebben."

"Al 15 jaar vertrouwen we erop dat Rackspace onze uitdagingen begrijpt, onze problemen analyseren en snel oplossingen ontwikkelt die passen bij onze veranderende behoeftes", aldus Bill Dalton, Vice President van Firefly Digital. "Vandaag de dag zorgt Rackspace er met hun expertise voor dat wij het maximale uit AWS halen, zodat we ons kunnen richten op innovatie en het behoud van onze concurrentiepositie.”

Drie nieuwe Rackspace Service Blocks

Rackspace Service Blocks is het modulaire clouddienstenportfolio dat bestaat uit afgebakende, aanpasbare diensten op basis van een flexibel consumptiemodel, waardoor klanten alleen betalen voor de clouddiensten die ze nodig hebben, waardoor de IT-kosten worden geoptimaliseerd. De nieuw geïntroduceerde Rackspace Service Blocks zijn ontworpen om de toepassing van AWS te stroomlijnen door expertise van Rackspace op het gebied van infrastructuur, applicaties, data, strategie en integratie te combineren. Deze combinatie wordt geconsolideerd in roadmaps die zijn ontworpen om klanten te helpen bij het implementeren van drie soorten oplossingen:

  • Container Services Journey: Een combinatie van Professional Services, Managed Cloud en Advanced Kubernetes Management Service Blocks. Dit aanbod helpt klanten bij het uitstippelen van hun containerstrategie, het ontwikkelen van containerapplicaties en de overgang naar continu beheer.
  • Hybride transformatie met VMware Cloud op AWS: Een samenwerking van managed en professional services die is ontworpen om klanten te voorzien van de tools en expertise die nodig zijn om een soepele overgang te maken naar de hybride cloud met VMware Cloud op AWS.
  • Modernisering van gegevens: Deze configuratie helpt klanten bij het stroomlijnen van analytische processen, het blootleggen van tekortkomingen in processen en het duiding geven aan gegevens om betere data driven bedrijfsbeslissingen mogelijk te maken en hun klanten te voorzien van nauwkeurige en tijdige gegevens.
Terug naar nieuws overzicht
Cloud