Dutch IT Cloud Event: 9 april 2020 - Save the Date!

05-12-2019 | door: Witold Kepinski

Dutch IT Cloud Event: 9 april 2020 - Save the Date!

Op donderdag 9 april vindt in Fort Voordorp het Dutch IT Cloud Event plaats. Bij dit event, georganiseerd door Dutch IT Channel, komt de IT-industrie samen. Leveranciers, distributeurs, IT-dienstverleners, maar ook IT-beslissers krijgen inzicht in de voordelen van Cloud als business technologie. Op deze dag wordt ook het trendsonderzoek van Smart Profile gepresenteerd over het gebruik van cloud-diensten in het zakelijk segment van Nederland. Verder zijn er diverse keynotes, een forum, parallelsessies en spreken CIO’s over hun ervaringen en best practices rond cloud business technologie.

Steeds meer organisaties, zowel bedrijven, overheden als non-profit organisaties, verplaatsen hun IT-activiteiten naar de Cloud. De IT-infrastructuur en beheeractiviteiten veranderen door de acceptatie van innovatieve technologieën zoals Cloud, Edge Computing, IoT, Containers, DevOps en AI. Dat vraagt ook om een nieuw manier van managen en werken.

Het Dutch IT Cloud Event geeft de bezoekers alle relevante informatie over cloud business technologie. Tijdens keynotes en parallelsessies wordt ingegaan op actuele ontwikkelingen en kansen met betrekking tot cloud-services, multi-cloud, data management, software defined networking, IaaS en SaaS. Verder is er een interessante informatiemarkt.

Onderzoek

Smart Profile presenteert die dag de Dutch IT Cloud Survey. Dit onderzoek presenteert de stand van zaken rond het gebruik van verschillende cloud business toepassingen door IT-beslissers. De survey biedt een uitgebreide marktanalyse en een eindgebruikersanalyse, uitgevoerd op basis van een onderzoek in combinatie met de markt intelligentie die Smart Profile continu in kaart brengt en actualiseert.

CloudLunch

Tijdens de uitgebreide CloudLunch hebben bezoekers ruim de tijd om te netwerken en de informatiemarkt te bezoeken.

Word nu partner

Participatie aan dit evenement is interessant voor leveranciers en distributeurs die graag hun Cloud aanbod willen tonen en verkopen via channel partners, zoals resellers, MSP’s en system integratoren. In de aanloop van het congres vinden tijdens het 'Dutch IT Cloud Project' interviews plaats die online gepubliceerd en gebundeld worden in de april 2020 editie van het Dutch IT-channel magazine.

Contact:

Voor alle informatie over en sponsormogelijkheden van het Dutch IT Cloud Event neem contact op met:

Yvonne Bansagi: 06- 23530399, of e-mail:  y.bansagi@dutchitchannel.nl

Save the date voor Dutch IT events in 2020:

9 april: Dutch IT Cloud Event

26 mei: The Future of Business Technology “Leaders of innovation”.

24 september: Digital Workplace Day

3 december: Dutch IT Security Day

Voorinschrijving voor Digital Cloud Event 9 april 2020. klik HIER

Terug naar nieuws overzicht
Cloud