Marius Haas verlaat Dell Technologies

02-12-2019 | door: Witold Kepinski

Marius Haas verlaat Dell Technologies

Marius Haas, chief commercial officer (cco) verlaat Dell Technologies begin 2020 zo meldt het bedrijf in een verklaring. Haas gaat begin februari met pensioen. Bill Scannell leidt nu de Global Sales bij Dell Technologies.

Michael Dell, oprichter en CEO van Dell Technologies, bedankt Haas voor zijn inzet en werkzaamheden die hij de afgelopen zeven jaar heeft uitgevoerd.

Haas staat bekend als iemand de verkoopt via channel partners heeft gestimuleerd. Haas integreerde ook met succes de Dell en EMC channel organisaties.

De van oorspring Nederlandse Marius Haas kwam in 2012 naar Dell vanuit Kohlberg Kravis Roberts & Co. LP (KKR). Haas werd Chief Commercial Officer en president van Dell's Enterprise Solutions Group, verantwoordelijk voor strategie, ontwikkeling en ontwikkeling van alle datacenter en cloud toepassingen. Eerder was Haas senior vice president en baas van de networking divisie van Hewlett-Packard, nu HPE.

Haas is verder actief RvB lid van de US-China Business Council en investeerder in voetbalclub Austin FC.

Dell zag zijn omzet in het derde kwartaal groeien maar het stelde onlangs omzetverwachting voor het hele jaat naar beneden.

Terug naar nieuws overzicht