ServiceNow benoemt Gina Mastantuono tot CFO

02-12-2019 | door: Witold Kepinski

ServiceNow benoemt Gina Mastantuono tot CFO

ServiceNow heeft aangekondigd dat Gina Mastantuono per 13 januari 2020 zal toetreden tot ServiceNow als Chief Financial Officer. Mastantuono werkte eerder bij Ingram Micro, waar ze diende als Financieel directeur.

"Gina is een zeer ervaren CFO in de technologische industrie en een ongelooflijk bekwame wereldleider en perfect aansluit bij ServiceNow", aldus Service McDow President en CEO Bill McDermott die eerder baas was van SAP.

Mastantuono brengt naar ServiceNow meer dan 20 jaar financiële ervaring, inclusief in de cloud-, IT- en mobiliteitsoplossingen. Sinds 2016 was ze CFO van Ingram Micro, een IT-distributeur en leverancier van wereldwijde technologie en supply chain-services met meer dan 50 miljard dollar omzet in FY2018 en 200.000 klanten wereldwijd. Mastantuono leidde de wereldwijde financiële organisatie van het bedrijf, inclusief financiële planning en analyse, fusies en overnames, treasury en risicobeheer, boekhouding en rapportage, interne audit, belastingen, investor relations en wereldwijde bedrijfsprocessen.

Terug naar nieuws overzicht