AWS introduceert nieuwe IoT tools

28-11-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

AWS introduceert nieuwe IoT tools

AWS heeft voor zijn jaarlijkse pre-re: Invent congres nieuwe aankondigingen gedaan met betrekking tot AWS IoT. Het gaat om een reeks van nieuwe IoT tools.

Veilige tunneling - De gebruiker kan beveiligde tunnels tussen apparaten instellen en gebruiken, zelfs als ze achter beperkende netwerkfirewalls staan.

Configureerbare eindpunten - De gebruiker kan meerdere AWS IoT-eindpunten maken binnen een enkel AWS-account en voor elke een unieke functieconfiguratie instellen.

Aangepaste domeinen voor configureerbare eindpunten - De gebruiker kan eigen domeinen en servercertificaten registreren en deze gebruiken om aangepaste AWS IoT Core-eindpunten te maken.

Enhanced Custom Authorizers - De gebruiker kan nu callbacks gebruiken om uw eigen authenticatie- en autorisatiecode voor MQTT-verbindingen op te roepen.

Fleet Provisioning - De gebruiker kan grote aantallen IoT-apparaten aan de cloud toevoegen, waardoor elk apparaat een unieke digitale identiteit en elke vereiste configuratie krijgt bij de eerste verbinding met AWS IoT Core.

Alexa Voice Service (AVS) -integratie  - De gebruiker kan de kosten van het produceren van een ingebouwd Alexa-apparaat met maximaal 50% verlagen en Alexa naar apparaten brengen die zeer beperkte hoeveelheden lokale verwerkingskracht en opslag hebben.

Containerondersteuning voor AWS IoT Greengrass - De gebruiker kan nu Docker-containers en -applicaties implementeren, uitvoeren en beheren op zijn apparaten met AWS IoT Greengrass. De gebruiker kan containers en Lambda-functies op hetzelfde apparaat implementeren en de gebruiker kan bestaande build-tools en -processen gebruiken voor een IoT toepassingen. Lees meer over de Docker Application Deployment Connector .

Stream Manager voor AWS IoT Greengrass - De gebruiker kan nu AWS IoT Greengrass- applicaties bouwen die gegevensstromen van IoT-apparaten verzamelen, verwerken en exporteren. De applicaties kunnen verwerking aan de rand uitvoeren en vervolgens alle of geselecteerde gegevens naar een Amazon Kinesis-gegevensstroom of AWS IoT Analytics routeren voor cloudgebaseerde, tweedelijnsverwerking. Lees voor meer informatie AWS IoT Greengrass voegt Docker-ondersteuning en Streams Management to  the Edge toe en beheer datastromen op de AWS IoT Greengrass Core .

Terug naar nieuws overzicht
Cloud