CTOUCH en De Rolf Groep winnen educatie aanbesteding
28-11-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

CTOUCH en De Rolf Groep winnen educatie aanbesteding

Na het recente succes in België heeft CTOUCH nu ook in Nederland een enorme klapper gemaakt op de educatiemarkt. Samen met partner De Rolf Groep heeft CTOUCH de grootste Nederlandse touchscreen aanbesteding van de laatste jaren gewonnen. Meer dan tien onderwijsinstellingen in regio Zuid-Holland Zuid, waarvan de ICT-krachten zijn gebundeld binnen Coöperatie KIEN u.a. (KIEN), worden in de komende vijf jaar voorzien van CTOUCH touchscreens. 

KIEN is 6 jaar geleden ontstaan nadat een aantal onderwijsinstellingen uit de regio Drechtsteden hun ICT-afdelingen samenbrachten in een coöperatief verband. Deze onderwijsinstellingen zijn gezamenlijk actief op 100 locaties in de regio. In totaal werken hier ongeveer 2.900 medewerkers aan de ontwikkeling van bijna 25.000 leerlingen & studenten.
Na een uitgebreide selectieprocedure zijn in eerste instantie drie partijen gekozen voor een Proof of Concept (POC). De Rolf Groep en CTOUCH kwamen hier als best passende inschrijving uit.

Paul van Megen, Educatie Specialist bij CTOUCH, is verheugd: “Het is fantastisch dat we samen met De Rolf Groep dit project mogen doen. Er wordt op veel details gelet bij zulke grote aanbestedingen en als je die dan wint, zegt dat wel iets over de kwaliteit en service die je als organisatie te bieden hebt. CTOUCH is heel trots om voor zo’n groot aantal scholen onderdeel te mogen zijn van onderwijsvernieuwing.”

Er is een overeenkomst gesloten voor vijf jaar en kan nog met drie jaar worden verlengd.

Terug naar nieuws overzicht