Palo Alto Networks koopt Aporeto

27-11-2019 | door: Witold Kepinski

Palo Alto Networks koopt Aporeto

Palo Alto Networks, speler op het gebied van cyberbeveiliging, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Aporeto. een machine learning microsegmentatie specialist, over te nemen.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Palo Alto Networks ongeveer 150 miljoen dollar contant betalen om Aporeto te verwerven, afhankelijk van de gebruikelijke aanpassingen.

De overname zal naar verwachting tijdens het fiscale tweede kwartaal van Palo Alto Networks worden afgerond, mits aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden is voldaan.

Palo Alto Networks biedt een cloudbeveiligingssuite, met een brede set mogelijkheden op alle kritieke gebieden van cloudbeveiliging. De voorgestelde acquisitie van Aporeto zal het Cloud Native Security Platform van het bedrijf, geleverd door Prisma Cloud, verder versterken.

Aporeto identificeert workloads en past microsegmentatie toe op alle infrastructuren, waardoor klanten hun applicaties op schaal kunnen beveiligen. Het bedrijf werd in 2018 erkend als een Gartner Cool Vendor in Cloud Security en benoemd tot de 2019 CNBC Upstart 100-lijst.

Aporeto mede-oprichters Dimitri Stiliadis en Satyam Sinha hebben ingestemd met de overname door Palo Alto Networks.

Terug naar nieuws overzicht
Security