Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
25-11-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

eG Innovations zorgt voor goede User Experience

eG Innovations heeft tijdens een conferentie voor klanten en partners in Den Haag, de nieuwe functie van zijn product eG Enterprise V7.1 getoond. Het gaat om een software oplossing die in één console end-to-end de prestaties laat zien van applicaties, zoals van gevirtualiseerde omgevingen met onder andere Citrix en VMWare. De nieuwe versie zorgt volgens het bedrijf voor de beste User Experience omdat gebruikers altijd een hoge beschikbaarheid van hun applicaties hebben.

Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski was er ook bij en sprak in een video update over de innovatie met Srinivas Ramanathan (CEO eG Innovations), Renne Bots (Regional Sales Manager eG Innovations), Joachim Tüchter (OAK Software GmbH), Justin Pounds (Kedron UK), Gregory Hoogsteyns (Nimble Works) en Bart Bossers (INISI ICT).

De eG Enterprise software monitort niet alleen hoe het zit met de performance van de eindgebruikers, hij geeft ook aan waar eventuele knelpunten zitten, zodat beheerders vrij eenvoudig oplossingen kunnen doorvoeren. De eenvoud van het pakket en de geautomatiseerde monitoring/knelpuntenanalyse geeft beheerders de tijd om zich met meer strategische zaken bezig te houden.

End User Experience

Tijdens de conferentie ging CEO Srinivas Ramanathan onder meer in op de samenwerking met partners en de marktontwikkelingen. Uiteraard werd ook het eG Enterprise V7.1 belicht, een strategisch nieuwe versie van de software met functionele uitbreidingen op het gebied van APM en End User Experience monitoring. Verder waren er sessies in het teken van technische ontwikkelingen en verkoopstrategieën onder andere met betrekking tot eG Enterprise V7.

eG Innovations B.V.
WTC, Den Haag,
Prinses Margrietplantsoen 33,
2595 AM Den Haag,
The Netherlands
+31 (0)70-2055210

[email protected]

Terug naar video overzicht