Witold Kepinski - 25 november 2019

Pivotal medewerkers uiten hun zorgen over ontslagen in open brief

Pivotal medewerkers uiten hun zorgen over ontslagen in open brief image

In een open brief, die ondertekend is door honderden Pivotal-medewerkers en gestuurd naar VMware en Pivotal Software managers, wordt verzocht om gedwongen ontslagen te vermijden nadat VMware Pivotal heeft overgenomen voor 2,7 miljard dollar. Dit melden diverse media.

De brief is opgesteld nadat Business Inside meldde dat er wordt gesneden in de Pivotal Workplace Operations business unit. "Terwijl we overwegen VMware-werknemers en aandeelhouders te worden, overwegen we belangrijke vragen. Kunnen we voldoende vertrouwen opbouwen om net zo toegewijd te zijn aan VMware als aan Pivotal?" schrijven Pivotal medewerkers in een open brief aan Pivotal- en VMware leidinggevenden.

“Het voelt alsof je vitale medewerkers opzij hebt gezet in de bouw van dit bedrijf zonder specifieke reden. Het is niet goed, het zal niet werken, en het is niet vriendelijk” zo staat te lezen in de brief.

Pivotal is een software specialist met veel kennis van DevOps en Kubernetes, waarbij de Pivotal Container Service (PKS) in trek is.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024