Google lanceert Cloud Acceleration Program voor SAP klanten

22-11-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Google lanceert Cloud Acceleration Program voor SAP klanten

Google lanceert een nieuw cloud versnellingsprogramma voor SAP-klanten: Het Google Cloud Acceleration Program. Eerder dit jaar lanceerde Google een programma genaamd Lighthouse, in samenwerking met systeemintegrators, om de SAP transformaties van klanten naar de cloud te stroomlijnen.

Het Cloud Acceleration Program is een evolutie van Lighthouse. Het stelt klanten in staat oplossingen van Google Cloud en partners te gebruiken om hun cloudmigraties te vereenvoudigen, of het nu gaat om het verplaatsen van SAP-workloads van on-premises naar Google Cloud, of het uitbreiden van SAP-oplossingen met Google Cloud of andere technologieën van derden.

Klanten die deelnemen aan ons Cloud Acceleration Program krijgen nieuwe architectuursjablonen, versnellers en op SAP gerichte ondersteuning, naast door partners geleide beoordelingsservices, prototyping en excellentiecentra gewijd aan SAP op GCP. Ten slotte nemen ook een aantal technologieleveranciers en ISV's deel aan het programma, dat helpt bij het herstellen van codes, migraties en andere services.

De lancering van het Cloud Acceleration Program omvat ondersteuning van wereldwijde servicepartners zoals Accenture , Atos , Deloitte en HCL , die Google Cloud-specifieke bedrijfseenheden hebben gecreëerd om klanten te helpen belangrijke werkbelastingen en applicaties naar Google Cloud te migreren. Deze partners zullen samen met Capgemini, DXC Technologies, Hitachi oXya, Infosys, NTT, TCS en Wipro SAP Centres of Excellence voor Google Cloud creëren en nieuwe oplossingen bieden die zijn ontworpen om SAP- cloudmigraties te vereenvoudigen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud