Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
22-11-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Oracle Modern Cloud Day in beeld

Oracle kijkt terug op een geslaagde Modern Cloud Day waar samen met klanten en partners tal van innovaties werden getoond en besproken. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski was erbij en sprak in een video update met Oracle kopstukken Wilfred Scholman, Andrew Sutherland en Wouter van der Brugghen. Ook werd er gesproken met Rutger Hierck van Accenture.

Oracle introduceerde dit jaar een nieuw tweedaags event waarbij de meest recente technologieën en innovaties centraal stonden, specifiek gericht op de zakelijke uitdagingen van professionals uit diverse werkvelden: de Oracle Modern Business, Customer Experience Summit en de Modern Cloud Day. Drie verschillende events, verdeeld over twee dagen op dezelfde locatie in Spant! te Bussum.

Wilfred Scholman, Country Leader Oracle Nederland, opende de Modern Cloud Day, gevolgd door een keynote van Andrew Sutherland, Senior Vice President Technology & Systems EMEA.

Dagvoorzitter van Oracle Modern Cloud Day was Art Rooijakkers, bekend van vele tv-programma’s.

Het officiële programma werd afgesloten door topspreker Yuri van Geest, co-auteur van het boek Exponentiële Organisaties, TEDx medeoprichter en oprichter van de Singularity University in Nederland.

Verder waren er business cases, bijvoorbeeld van organisaties als energieleverancier Eneco en zorgverzekeraar Menzis die hun ervaringen met Oracle Cloud technologie deelden.

Terug naar video overzicht
Cloud