Exact stelt Alexander Rahusen aan als nieuwe CFO

21-11-2019 | door: Witold Kepinski

Exact stelt Alexander Rahusen aan als nieuwe CFO

Exact heeft Alexander Rahusen benoemd tot Chief Financial Officer (CFO). Rahusen start per 1 januari 2020 in zijn rol bij het Delftse softwarebedrijf. Momenteel is hij Head Private Clients Europe bij ABN AMRO. In deze functie heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van de toekomst van de Private Banking-groep binnen ABN AMRO.

In zijn 23-jarige carrière bij deze bank heeft Rahusen diverse functies bekleed en in verschillende landen gewerkt. Hij was onder meer hoofd van het Strategic Decision Support-team, CFO Retail & Private Banking en interim-CFO.

Bij Exact komt Rahusen aan het hoofd te staan van het finance-team binnen een organisatie met een stevige groeiambitie. Het softwarebedrijf wil de komende vijf jaar in omzet verdubbelen. In 2018 behaalde Exact nog een record-boekjaar met een omzetgroei van 14 procent naar een totaal van €209 miljoen. Rahusen: “Exact is een prachtig bedrijf met Nederlandse wortels en een internationale footprint. Ik kijk er erg naar uit om deze rol te vervullen en mijn ondersteuning te geven aan het behalen van de doelstellingen.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud