Europees hoofdkantoor JK Technosoft komt definitief in Den Haag

De Haagse delegatie ontmoet Indiase bedrijven

20-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Europees hoofdkantoor JK Technosoft komt definitief in Den Haag

Het Europese hoofdkantoor van JK Technosoft komt officieel in Den Haag. De overeenkomst hiervoor is door het bedrijf en Haagse wethouder Saskia Bruines (D66) getekend tijdens een werkbezoek van de wethouder aan India.

De Indiase IT-dienstverlener is onderdeel van JK Group en gaat vanuit Den Haag klanten in de Benelux, Scandinavië, Duitsland, Frankrijk en Italië bedienen. Het kantoor opent naar verwachting eind dit jaar officieel zijn deuren.

Business ecosysteem 

Onder meer het business ecosysteem in Den Haag en omgeving, bestaande uit de gemeente Den Haag, business providers, partners en tech communities, heeft volgens JK Technosoft een belangrijke rol gespeeld in zijn keuze voor de hofstad. "Na Nederland als bestemming gekozen te hebben, was de keuze voor Den Haag voor de hand liggend aangezien het prioriteit geeft aan het ondersteunen van techbedrijven in een florerend ecosysteem. The Hague Business Agency leverde het initiële platform en de infrastructuur die wij wilden hebben. Hun delegatie bracht een bezoek aan ons kantoor en heeft verschillende ontmoetingen gehad met ons managementteam. De keuze was dan ook logisch", legt Basudev Pal, directeur van JKT Europe, uit.

"Ik ben trots JK Technosoft in onze stad te verwelkomen. Den Haag is een snelgroeiende techhub in Europa. Ik weet zeker dat JK Technosoft het perfecte ecosysteem heeft gekozen voor hun volgende stap", zegt wethouder Bruines.

 

Terug naar nieuws overzicht