Orange Business Service neemt Fortinet Secure SD-WAN op in SD-WAN-portfolio
20-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Orange Business Service neemt Fortinet Secure SD-WAN op in SD-WAN-portfolio

Orange Business Services breidt haar SD-WAN aanbod uit door een samenwerking met Fortinet Secure SD-WAN aan te gaan. Fortinet is leverancier van brede, geïntegreerde en geautomatiseerde cybersecurity-oplossingen. Deze wereldwijde SD-WAN-oplossing biedt bedrijven een flexibele, multicloud-ready connectiviteitsoplossing en zorgen voor een goede eindgebruikerservaring. Deze nieuwe optie biedt hen een extra mogelijkheid voor agile SD-WAN-oplossingen met end-to-end prestaties en firewallbeveiliging.

De samenwerking tussen Orange Business Services en Fortinet bestaat al langer. Om deze reden is de Fortinet FortiGate Next-Generation Firewall ook al aanwezig in de NextGenHubs die worden geïmplementeerd door Orange Business Services. Deze vormt een essentieel onderdeel van de native multi-cloudpijler van Flexible SD-WAN die ervoor zorgt dat klanten profiteren van veilige connectiviteit. De uitgebreide reikwijdte biedt bedrijven een veilige SD-WAN-oplossing die firewallbeveiliging en SD-WAN integreert in één aanbod. Dit levert hogere prestaties en een beter rendement op.

'Groeiende vraag beantwoorden'

"We zijn blij dat we onze samenwerking met Fortinet kunnen uitbouwen en hen kunnen aansluiten als nieuwe oplossingspartner voor SD-WAN. Met deze optie kunnen we ons Flexible SD-WAN-aanbod uitbreiden en de groeiende vraag van zakelijke klanten in alle sectoren en use cases beantwoorden", vertelt Anne-Marie Thiollet, vice-president Connectivity bij Orange Business Services. "Toen we onze portfolio wilden verbreden, zochten we een bedrijf dat SD-WAN en firewallbeveiliging combineert in één apparaat. Fortinet is dat bedrijf."

"Voor een succesvolle SD-WAN, moet het veilig en kostenefficient zijn en de cloudconnectiviteit versnellen. Orange Business Services met Fortinet Secure SD-WAN is uniek gepositioneerd om alle drie te leveren", zegt John Maddison, EVP of products and CMO bij Fortinet. "Zowel Fortinet als Orange geloven sterk in het benutten van API's voor echte netwerk- en beveiligingsautomatisering om operationele efficiëntie voor klanten mogelijk te maken. Fortinet's Secure SD-WAN-oplossing levert enkele van de hoogste Security Compute Ratings in de industrie om de WAN Edge-transformatie van klanten te ondersteunen. We kijken ernaar uit om samen te werken met Orange om SD-WAN mogelijk te maken en om de WAN-voorsprong over de hele wereld, inclusief opkomende markten, echt te transformeren."

Om hen nog beter te kunnen helpen, wordt Fortinet SD-WAN-technologie volledig geïntegreerd in de Orange Open Labs-omgeving

Terug naar nieuws overzicht