Apple en Salesforce lanceren twee flagship apps

18-11-2019 | door: Witold Kepinski

Apple en Salesforce lanceren twee flagship apps

Apple en Salesforce kondigen de lancering aan van twee flagship-apps - Salesforce Mobile en Trailhead GO - voor iOS en iPadOS. Dit meldt Salesforce aan de vooravond van zijn Dreamforce 2019 conferentie in San Francisco.

Salesforce heeft de lancering aangekondigd van twee ‘flagship-apps’ - de opnieuw ontworpen Salesforce Mobile-app en de nieuwe Trailhead GO-leerapp - die rijke klantervaringen bieden met exclusieve functies voor iOS en iPadOS, zo meldt de Californische cloud software leverancier.

CRM

Salesforce heeft met Salesforce Mobile zijn mobiele CRM-app volledig opnieuw ontworpen om een nieuwe gebruikerservaring mogelijk te maken, mogelijk gemaakt door Einstein, met geavanceerde analyses en functies exclusief voor iOS, inclusief Siri-snelkoppelingen en Face ID. Nu kan iedereen zijn bedrijf mobiel runnen op een manier die conversatie en slim is - door gebruik te maken van de kracht van Siri en Einstein Voice Assistant om snel taken toe te voegen, notities te maken en hun CRM bij te werken.

Trailhead

Trailhead GO, de allereerste mobiele app voor Trailhead, exclusief voor iOS en iPadOS. Trailhead is het gratis online leerplatform van Salesforce dat wordt gebruikt door miljoenen Trailblazers om zich te bekwamen voor de taken van vandaag en morgen. Met Trailhead GO hebben leerlingen nu overal en altijd toegang tot meer dan 700 modules met veeleisende zakelijke en technische vaardigheden - inclusief paden zoals Aan de slag met iOS App Development, die ontwikkelaars op elk niveau leert hoe ze native apps kunnen bouwen. Trailhead GO is gebaseerd op Swift met behulp van de mobiele SDK van Salesforce en ondersteunt Handoff naast toegankelijkheidsfuncties zoals VoiceOver en Vergrootglas; iPadOS-functies omvatten Split View voor multi-tasking en Picture-in-Picture voor videocursussen.

SDK

Salesforce heeft ook haar volgende generatie mobile SDK aangekondigd, waarmee ontwikkelaars eenvoudig native apps voor iPhone en iPad op het Salesforce Platform kunnen bouwen en implementeren.

De nieuwe Salesforce Mobile SDK, geoptimaliseerd voor Swift en iOS 13. De volgende generatie van Salesforce's Mobile SDK voegt ondersteuning toe voor de nieuwste ontwikkelingen in iOS 13, iPadOS en Swift, inclusief Swift UI en Package Manager, voor eenvoudiger compileren en distribueren van code. De nieuwe SDK stelt meer dan zes miljoen Salesforce-ontwikkelaars in staat snel native Salesforce-apps voor iPhone en iPad te bouwen en te implementeren. De SDK is al door honderden bedrijven gebruikt om zich te concentreren op wat ze het beste doen: een superieure klantervaring bieden, aldus Salesforce.

Lees meer details hier.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht